Så hittar singelmannen kvinnan i sitt liv

Så hittar singelmannen kvinnan i sitt liv

2019-06-09 0 av Kim

Det finns forskare som studerar cancerceller. Det finns de som har stenkoll på klimatproblematiken. Och så finns det de som vet allt om hur du hittar kärleken. Flest experter hittar vi förmodligen i kategorin nätdejting. Kunskap oviktig för den seriösa vetenskapen men ack så viktig för fåfängans romantiker har alltid dragit till sig självutnämnda förståsigpåare som velat tjäna en slant på sina dåligt underbyggda och taffligt genomförda undersökningar. Därför att det finns en marknad. Det vet vi alla. Och ändå tänker vi – ibland – tja, va fan, det ligger kanske nåt i det.

Så hur gör man som kille? Om du frågar onlinedejtingexperten så hoppar bland annat följande ut ur hennes duckface:

  1. Kvinnor föredrar profilbilder på män där de ser stolta och lite dryga ut. Glada ansikten är ingen höjdare. På min profilbild ser jag därför lite kärvt manlig ut, möjligen med en svag antydan till leende. En kvinna tyckte att jag har ett fint leende så jag har uppenbarligen misslyckats.
  2. Kroppsspråk är väldigt viktigt. Det är anledningen till att jag på dejten numera vevar ganska mycket med armarna och nickar och svänger med huvudet när jag pratar. Lite som Stevie Wonder när han spelar piano.
  3. Ögonkontakt i två minuter utvecklar känslorna. Jag tittar därför oavbrutet på min dejt, förutom när jag tvingas kolla på klockan så att jag inte går över tiden. Men det är svårt, en del kvinnor tycks inte kunna fokusera. Nästa gång ska jag prova att prata samtidigt.
  4. Undermedvetet söker kvinnor efter någon som utseendemässigt är på samma nivå som dem, eller till och med något mindre attraktiv. Jag är inte snyggast på Match. Hurra, då kommer det här att ordna sig på ett kick. Stackars alla snygga killar, en sån som Samir Badran har det nog inte så lätt. Hans tomma inkorg kurrar säkert lika högt som Edward Bloms tomma mage en tråkig söndagseftermiddag i november.
  5. Studier visar att kvinnan kommer att gilla mannen mer om hon inte vet om att han gillar henne. Eftersom mannen i början inte känner henne kan han omöjligt gilla henne och därmed gillar hon honom. Om han skulle börja gilla henne måste han förneka det för då gillar hon honom ännu mer. Glasklart?
  6. Kvinnor gillar män som gillar hundar. Jag gillar hundar. Tror jag. Har aldrig haft hund men eftersom det är bra att gilla hundar så gör jag väl det, då. Har köpt en rulle med hundbajspåsar. Ska ta med en påse till min nästa dejt och råka tappa den på golvet. Det borde öppna hennes hjärta.